SYSTEMA BREATHING

Systema is een holistische methode om je eigen gezondheid te verbeteren. Met het trainen van Systema Breathing wordt het lichaam soepel em sterker, je hoofd en geest kalm en rustig. De trainingen van Systema Health zijn uitdagend en voor iedereen op zijn of haar eigen niveau te beoefenen. 

In de lessen ben je bezig met de 4 principes van Systema. Deze basis principes zijn:

  1. Ademhaling 
  2. Beweging
  3. Ontspanning
  4. Structuur 

Kleine veranderingen in een van deze gebieden zorgt voor een grote verandering voor je gezondheid en uiteindelijk kwaliteit van leven. Verandering in al deze gebieden is zelfs een grote verandering in je leven, je zet als ware de klok terug van je lichaam.

De Systema oefeningen stellen je in staat om een volledige lichamelijke warp-up en energiebalans te bereiken in slechts een paar minuten. Deze oefeningen geven je niet alleen kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen, maar ook een hoog niveau van bewustzijn en vertrouwen.

De 'one of a kind' Systema Breathing, geeft deze oefeningen je een solide basis voor elke fysieke activiteit in training en dagelijks leven.

Verbeter je gezondheid en conditie, verwijder stress en herstel door middel de unieke statische en dynamische Systema adem oefeningen. geen eerder kennis, ervaring of bepaalde fitness level is vereist, DIT is hoe je fit wordt fysiek en psychologisch.

Individuele training proces voor iedere deelnemen op basis van zijn of haar capaciteiten en doelen. Ideaal voor sporters die hun prestaties willen optimaliseren, voor professionals in 'high risk' settings en voor iedereen die hun prikkelbaarheid, moeheid en frustraties vanher dagelijks leven willen overkomen en willen groeien in energie, kracht en geluk.


Trainingsdagen- en tijden

  • Vrijdag van 09:00 tot 10:00 uur.  Locatie: Huis van de Wijk De Meeuw, Motorwal 300, Amsterdam Noord